5 eenvoudige feiten over frietkramen beschreven

Wij spreken ons tijdstip betreffende u dan ook af waarop we betreffende de frietkraam voor u arriveren. U kan alleen vooraf ons keus vervaardigen uit het collectie hetgeen aanwezig dien bestaan in de frietkraam. Wij bakken onze friet en snacks in vloeibaar frituurvet/olie, die 100 % vegetaal kan zijn.

2 aangaande de frietwagens bestaan voorzien van snackautomaten daar waar uw gasten alleen ons frikandel, kroket ofwel andere snack uit kunnen trekken. Kiest u dan ook voor dit pakket ‘onbeperkt nuttigen tijdens 3,5 uur’, dan zal u zien dat ‘onbeperkt’ voor ons verder echt ‘onbeperkt ‘betekent!

Geeft u dan ook ons echt groot feestelijkheid? Dan kunnen wij ook met verscheidene patatkramen voor u op locatie komen. Alle patatkramen op de partijtje voldoen met een wettelijke hygiëne en veiligheidseisen.

U dan ook kan tot maximaal 4 weken voor een boekingsdatum kosteloos een datum schriftelijk wijzigen ofwel een inschrijving annuleren.Buiten deze duur bezorgen we 50% over dit totale factuurbedrag in rekening.

Wij komen betreffende de frietkramen, welke allen voldoen aan de huidige eisen (HACCP) voor u dan ook op locatie. En immers door dit hele land. Omdat wij een landelijke dekking hebben. Kunnen wij op iedere plaats in Nederland ons frietwagen onderhouden.

Om te voorkomen het Frietfestijn.nl te weinig ofwel te veel meeneemt, geeft u dan ook vooraf dit aantal gasten via en dit via u dan ook vastgestelde menu. Het kan zijn in feite alles wat er nodig kan zijn om een mobiele frietkraam op uw festiviteit te mogen huren.

Ook kids zullen verrukt bestaan betreffende de mobiele frietkraam, omdat behalve verse snacks kunnen ze bijvoorbeeld ijsjes bestellen. Huurt u dan ook Snackmobiel.nl in voor een hoger festiviteit? Dan kan zijn het ook geoorloofd om verdere dan één mobiele frietkraam met te vragen. Wij beschikken over in onze stalling meerdere wagens, die allen voldoen aan een officiële normen met betrekking tot protectie en hygiëne. Wij vervaardigen enkel doch behandeling aangaande beroemde topleveranciers en voeren het certificaat ‘Betrouwbaar Frituren’. Onze ovens beschikken over een grote capaciteit en kunnen immers 10.000 man bedienen.

Frietfeest zorgt betreffende haar mobiele frietkraam voor snackplezier op feestjes en partijen. Doch wij bestaan ook dikwijls aanwezig voor grote evenementen. Bezoek hieronder een korte selectie betreffende aansprekende evenementen daar waar Frietfeest met hoofdhaar snackwagens aanwezig zal bestaan of aanwezig was. 

Met ons collectie aangaande 6 soorten verse friet en ons asssortiment met 26 soorten snacks met heel veel sauzen kan u betreffende de gasten aangenaam onbeperkt smullen en al die buikjes vullen.

Onze prijzen zijn enorm aantrekkelijk. Zo hebt u dan ook al een breedvoerig menu van slechts € 5,50 ieder persoon. En woont u dan ook in ons straal aangaande 20 kilometer om Eindhoven? Vervolgens betaalt u geen reiskosten mits u dan ook een frietwagen wilt huren. Dat kan zijn alsnog weleens voordelig.

Ingeval je aanvankelijk eens de friet wensen meer info zijn proeven, hou dan de Facebook pagina in een gaten of neem aanraking op betreffende Basgitaar.

Onze missie: dit onderhouden met onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en ons reuze scala met beste capaciteit snacks voor u op locatie.

Immers denk je dat dit een gespecialiseerde uitstraling dien hebben. Of dat ook lukt betreffende het ombouwen met een caravan belangstelling ik me af.

Behalve de huur betreffende de frietwagen is het ook mogelijk om persoon bij ons in te huren. De onkosten hiervoor bestaan € 29,50 ieder vrouw ieder uur. Dit medewerkers dat wij aanbieden is volledig gecertificeerd en zullen ervoor zorgen dat uw friteswagen op een professionele wijze wordt gerund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *